Conceptul nostru

2021

Agricultură

Agricultura 1

Furnizăm fermierilor, prin intermediul rețelei noastre de distribuție, soluții agricole și infrastructură inovatoare de la furnizori de top din industrie.

Agricultura 2

Oferim cunoștințele tehnice bazate pe cele mai bune practici agricole din Europa.

Agricultura 3

Efectuăm asistență tehnică „la fermă” și vizite pe teren cu tehnicieni specializați de la firme de nivel superior pentru a ajuta la monitorizarea procesului de dezvoltare a plantelor.

Agricultura 4

Organizăm seminarii educative pentru fermieri cu privire la procesul de recoltare pentru a asigura o conservare de calitate maximă.

Agricultura 5

Asigurăm contracte de producție cu cultivatorii de fructe și legume de înaltă calitate, care să corespundă nevoilor și specificațiilor consumatorilor.

Agricultura 6

Pregătim fermierii pentru noua eră europeană „Farm to Fork”.

Procesare

Procesare 1

Oferim fermierilor instrucțiunile necesare cu cerințele de calitate, mărime și cantitate de fructe și legume conform ghidurilor de comerciant în piață.

Procesare 2

Prelucrăm fructele și legumele într-o manieră efectivă comercială, respectând HACCP și protocoalele internaționale de calitate.

Procesare 3

Ambalăm fructele și legumele conform cerințelor de top vânzării cu amănuntul, pentru a îndeplini standardele ridicate de livrare.

Procesare 4

Asigurăm fructe, legume și produse de consum de înaltă calitate, folosind cele mai înalte protocoale gata de control al calității.

Comerț

Comert 1

Conectăm agricultura internațională cu nevoile și cerințele consumatorilor pentru diete sănătoase și hrănitoare.

Comert 2

Livrăm fructe, legume și alimente gata de consum partenerilor noștri din industria de distribuție en gros și cu amănuntul prin furnizorii noștri de logistică.

Comert 3

Susținem comerțul cu toate protocoalele internaționale de calitate legate de comerț și de utilizare în siguranță a alimentelor.

Comert 4

Colaborăm îndeaproape cu lanțurile de retail de cele mai înalte standarde.

Partenerii Noștri