Despre noi

Unii dintre noi au crescut petrecând timp jucându-se cu tractoare, ferme Lego sau aplicații agricole, noi suntem norocoși că am crescut să ne bucurăm de jocul real cu ferme reale, mașini reale, muncă grea și angajament.

Despre Noi

Next Gen Farming este o organizație agroalimentară care crește orizontal și vertical, cu gândirea sustenabilă folosind conceptul „Farm to Fork”. Cu sediul central în București, suntem o organizație multinationala care operează cu investiții selective pe piețele naționale și internaționale (România, Bulgaria, Grecia și Republica Moldova) la toate nivelurile lanțului valoric alimentar. Viziunea noastră este de a conduce piața și eforturile de sustenabilitate în nișele pe care le operăm.

Compania noastră, Next Gen Farming SRL, se angajează în ecosistemul agroalimentar de la „Farm to Fork”, utilizând soluții inovatoare care susțin agricultura, depozitarea, procesarea și comerțul la nivelul următor, cu un accent puternic pe sustenabilitate. Acestea fiind spuse, gama noastră de produse și servicii globale oferă o amprentă de carbon mai redusă, susține o utilizare mai redusă a apei și se bazează pe principiile de gestionare a dăunătorilor și a nutrienților integrați, axate pe reducerea utilizării excesive a pesticidelor și a nutrienților. Acest lucru asigură o abordare mai ecologică, menținând în același timp puncte de vânzare profitabile pentru clienții noștri.

În plus, ne concentrăm pe mai multe aspecte sociale, cum ar fi femeile care au copii și lucrează, gospodăriile cu un singur membru, călători, oameni din contextul urban și nevoia lor comună de alimente de înaltă calitate cultivate, prelucrate și livrate într-o manieră sustenabilă. Acestea fiind spuse, nu ne gândim la alimente în mod tranzacțional. Ne gândim la alimente cu o filozofie holistică și sustenabilă care impun obligații legale, tehnice și sociale.

Povestea Noastră

Next Gen Farming s-a născut ca un succesor a unei afaceri de familie bine dezvoltată și implicată în agricultură, prelucrare și comerț în România. De mulți ani, părinții noștri au avut o experiență de succes și au putut contribui semnificativ la dezvoltarea pieței agricole din România în toate lanțurile sale de valoare.

Noi, la Next Gen Farming SRL, la fel ca părinții noștri, am crescut pentru a servi comunitatea agricolă și a înțelege nevoile lor de zi cu zi pentru siguranță, consecvență și fiabilitate. Înființată în 2017, Next Gen Farming s-a dezvoltat încet, devenind o firmă credibilă, care oferă soluții agricole performante în vederea obținerii rezultatelor promițătoare, scăderea costurilor și îmbunătățirea eficienței.

Cu toate acestea, agricultura se confruntă astăzi cu mai multe provocări din cauza sustenabilității, probleme de mediu și cereri crescute de fructe și legume organice sau de calitate superioară. Acestea fiind spuse, concentrarea pe profiturile economice pentru toți jucătorii de pe piață nu a mai fost suficienta, lucru pentru care ne-am confruntat cu o nouă provocare!

În încercarea de a găsi o soluție, ne-a atras atenția conceptul „Farm to Fork”, având în vedere importanța sa în Strategia Europeană pentru Agricultură în realizarea sustenabilității.

În ziua de azi, există o schimbare socială semnificativă și o provocare în jurul agroalimentelor, cu o cerere sporită de alimente proaspete, mai puțin procesate și obținute în mod mai sustenabil, cu un lanț de aprovizionare mai scurt. Drept urmare, ne-am dat seama că acest concept, „Farm to Fork”, nu era doar o nouă oportunitate de afaceri, dar și o soluție eficientă pentru un viitor mai sustenabil. Pentru a realiza acest concept, ne-am asociat cu un partener strategic în 2021 pentru a ne consolida compania și pentru a trece la etapa următoare.

Astăzi am ajuns să fim implicați pe deplin în conceptul „Farm to Fork” în România, participând la întregul lanț valoric „Farm to Fork” pentru legume, fructe și alimente procesate. Aceasta este agricultura, prelucrarea și comerțul care duc la consumatorul final.

Scopul nostru este de a integra vertical operațiunile de la Farm to Fork pentru a atinge sustenabilitatea maximă și valoarea adăugată a întregului ecosistem agroalimentar.

Acestea fiind spuse, Next Gen Farming SRL își propune să furnizeze necesitățile de la agricultură până la producție și prelucrare într-o manieră verticală, abordând provocările sustenabilității lanțului de aprovizionare . Făcând acest lucru, avem încredere că putem modifica lanțul valoric către un sistem alimentar sustenabil, aducând beneficii pentru mediu, sănătate și societate, menținând în același timp câștiguri economice pentru toți cei implicați în ecosistemul agroalimentar.

Suntem personalizați cu reziliență, încredere, credibilitate, gândire dezvoltată și cu un spirit foarte pozitiv care reprezintă valorile noastre personale pe care le trăim și cu care lucrăm în fiecare zi.

În ceea ce privește Etica noastră în muncă, promitem să punem partenerii noștri în centrul gândirii noastre, nu numai ca și client, dar și ca profesionist, ca persoană și ca prieten. Ne simțim confortabil să ne angajăm într-un parteneriat ca nimeni altul din industrie, cu o atitudine sustenabilă reciproc avantajoasă.

Valori
  • Reziliență
  • Încredere
  • Credibilitate
  • Dezvoltare continuă
  • Atitudine Pozitivă